Відбулась чергова сесія міської ради
Відбулась чергова сесія міської ради

Відбулась чергова сесія міської ради

Засідання проходило в великій залі міської ради 28 липня

 Сьогодні святковий день для нашої країни.

Тому міський голова Микола Бакшеєв перед початком сесії привітав всіх з новим святом: «Це наш з вами перший День Української Державності.

 Становлення української державності має більш ніж тисячолітню традицію і зв’язує між собою багато поколінь українців.

І сьогодні ми як ніколи розуміємо усю важливість цього процесу.

Дата була обрана невипадково, адже день Хрещення Русі князем Володимиром можна вважати початком становлення справжньої державності нашої країни.

Завдяки цьому дню кожен громадянин повинен усвідомити незаперечну істину: українській самосвідомості, культурі та державності налічується вже не одна сотня років.

День Державності України обов’язково стане ще одним чудовим святом, яке зміцнить нашу віру в себе і в свою країну». 

Працівники ПК «Хімік» також підготували музичне привітання з відеорядом сьогоднішніх подій в Україні. За це їм велика подяка.

Потім депутати перейшли до виконання своїх обов’язків.

Питань було небагато, але вони були важливі.

Про виконання місцевого бюджету громади  за І півріччя 2022 року доповіла начальник фінансового управління.

Алла Корєнєва повідомила, що за півроку місцевий бюджет за власними надходженнями виконано на 94%.

Недоотримано кошти з податку на доходи  фізичних  осіб (майже півтора мільйона гривень), з акцизного податку на пальне, недовиконано план надходжень з надання адміністративних послуг та з податків на майно і землю.

І все це пов’язано з війною.

Наступне питання також приймалось у зв’язку з воєнним станом. Ним депутати звільнили  від орендної плати за користування майном комунальної власності суб’єкти господарювання (орендарів), які письмово звернулись як такі, що не здійснюють господарську діяльність та не використовують орендовані приміщення.

Потім було затверджено Програму соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб в Первомайській міській територіальній громаді на 2022 рік. В ній передбачено  півмільйона гривень на харчування переселенців, що проживають в закладах комунальної власності громади. Також за ці кошти  будуть придбані   для них засоби гігієни.

Депутати виділили 300 тис.грн. Первомайській виправній колонії (№ 117)  на придбання будівельних матеріалів для поточного ремонту покрівлі гуртожитків для засуджених та інших об’єктів установи.

Ще вирішили простимулювати лікаря-хірурга та виплатити йому одноразово 120 тис.грн. (Це передбачено програмою)

І останнім, дев’ятим питанням, було рішення про прийняття  до комунальної власності громади спеціалізованого санітарного автомобіля швидкої екстреної медичної допомоги, який нам передав польський Фонд Міжнародної Солідарності.

Альбом: Відбулась чергова сесія міської ради
Альбом: Відбулась чергова сесія міської ради
Альбом: Відбулась чергова сесія міської ради
Альбом: Відбулась чергова сесія міської ради
Переглядів: 463
Дата публікації: 15:30 28.07.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>