Запрошуємо вас підтримати видання книги до 300-річчя Григорія Сковороди!
Запрошуємо вас підтримати видання книги до 300-річчя Григорія Сковороди!

Запрошуємо вас підтримати видання книги до 300-річчя Григорія Сковороди!

Її вихід заплановано до 3 грудня 2022 року у видавництві Харківського приватного музею міської садиби.

Друзі!

Подорожуючи Харківською областю, чи задумувались ви, що колись цими самими стежками ходив наш видатний філософ-мандрівник Григорій Сковорода?

Може, саме тут, ховаючись під дубом від дощу, він шукав новий порядок життя. Може, біля наших фортець та маєтків йому на думку приходили байки, вірші, афоризми, які ми цитуємо донині? Як і коли це було? Що з цих моментів залишилось у документах?

До 300-річчя Григорія Сковороди ми розповімо вам про всі мандрівки мислителя нашим рідним краєм. Покажемо світлини, які ніхто ще не бачив.

Час плинний – Сковорода вічний! Це наша історична спадщина. Цінуємо, збираємо, відновлюємо та бережемо її! Історія нашого краю – це історія всієї України!

Шановна громадо!

Запрошуємо вас підтримати видання книги до 300-річчя Григорія Сковороди!

Її вихід заплановано до 3 грудня 2022 року у видавництві Харківського приватного музею міської садиби.

Вперше в альбомі будуть опубліковані старовинні карти, фотографії, архівні джерела.

Це історія подорожей Сковороди у 1759-1794 роках до маєтків на території Слобідської України, які зараз знаходяться у сучасних Гусинці, Бабаях, Вільшані, Довжику, Одраді, Олексіївській фортеці, Сковородинівці, Щасті, Харкові…

Всі вони пов’язані з ім’ям Григорія Сковороди.

Автори книги відомі у Харкові та Україні дослідники історії Андрій Парамонов та Вячеслав Горбоносов. У 2021 році в рамках проекту «Дорогами Сковороди» вони проїхали по всіх садибах і місцях пов’язаних із Григорієм Савичем.

Стали співорганізаторами виставки «Великі земляки: Григорій Сковорода», яка презентована вже в Харкові, Чорнухах, Глухові…

Шановні земляки!

Підтримуючи видання книги грошовими внесками, ви підтримуєте культурну та історичну спадщину та робите свій внесок в історію, бо імена всіх благодійників ми відзначимо на сторінках видання.

Крім того, кожному, чия підтримка (допомога) дорівнюватиме 1000 грн та більше, ми гарантуємо  повнокольорий екземпляр книги.

Ті, хто надішлють від 500 грн, отримають чорно-білий варіант видання.

Також ми запровадимо розіграш 3 кольорових примірників книги серед всіх, хто зробить внески до 500 грн. (це відбудеться напередодні Нового 2023 року).

Допомогти виданню книги можна за реквізитами:

Отримувач: ПМБФ ДЖЕРЕЛО

Код отримувача: 34211003

IBAN UA763515330000026005052224546

Призначення платежу: Благодійний внесок на видання книги «Дорогами Сковороди».

Переглядів: 506
Дата публікації: 09:02 19.09.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>