Як зробити наше життя та нашу країну краще?
Як зробити наше життя та нашу країну краще?

Як зробити наше життя та нашу країну краще?

Цим питанням часто задаються молоді люди

На щастя для нас, Організація Об‘єднаних Націй (ООН) розробила майже покрокову інструкцію для досягнення цієї мети та вирішення більшості проблем, як загалом для людства, так і для країн окремо. Для вирішення проблем вони сформували 17 Глобальних Цілей Сталого Розвитку ООН, які були зазначені в Резолюції Генеральної Асамблеї ООН «Перетворення нашого світу: Порядок денний в області сталого розвитку на період до 2030 року». 

Якщо ти хочеш більше дізнатися про ці Цілі та те, як кожен з вас може вже сьогодні покращити наше спільне життя в громаді, країні та у світі вцілому, то приходь на серію тренінгів по Глобальним Цілям Сталого Розвитку ООН від Первомайської молодіжної ради. І не забувайте кликати своїх друзів та подруг, адже разом веселіше та цікавіше. 

Тренінги проходитимуть на вихідних 18-19 та 25-26 березня з 14:30 по 19:00 в Первомайському молодіжному центрі "ХАБ [КОМОРА]".

В перервах між заняттями на учасників чекатиме смачна кава та чай з солодким печивом. 

Для участі необхідно обов'язково зареєструватися у гугл-формі за посиланням https://forms.gle/jgYs5YMKcCSKrLnD8

Після проходження курсу тренінгів, за умовою відвідуввання не менше 80% занять, учасники і учасниці отримають сертифікати. А найактивніші учасники і учасниці, ще й цікаві та корисні подаруночки! 

_Тренінг «Глобальні Цілі Сталого Розвитку ООН» проводить Первомайська Молодіжна Рада в рамках проєкту «Підтримка безпечних середовищ для розвитку молоді в Україні», який втілюється Національним Українським Молодіжним Об'єднанням (НУМО) за фінансової підтримки Terre des hommes. Проєкт прагне об'єднати українські молодіжні центри та молодіжні організації, в досягненні наступної мети: підтримати молодих людей, на яких вплинула війна, в заповненні освітніх прогалин, визначенні майбутніх професійних шляхів та відновленні простору для автономності.

#perv_yc #pervomaiskyi_youth_council #hub_komora #ХАБ_КОМОРА #НУМО #Terre_des_hommes

 

Переглядів: 172
Дата публікації: 13:26 17.03.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>