Тривають консультації з громадськістю!
Тривають консультації з громадськістю!

Тривають консультації з громадськістю!

Запрошуємо долучитись до обговорення на платформі E-DEM

Шановна громадо!

Запрошуємо внести свої пропозиції до Стратегії розвитку Первомайської територіальної громади Харківської області на період 2024-2030 роки.

Це документ що відображає наш спільний погляд на майбутнє та визначає ключові напрямки нашого розвитку на найближчі роки.

Міською владою вже проведена  велика робота в підготовці Стратегії. Це зустрічі з експертами,  соціологічне опитування, тематичні семінари та робочі засідання з представниками нашої громади.

Ми з вами визначили спільні цінності, місії та візії.

Вони лягли в основу всіх стратегічних рішень.

Тепер ми чекаємо на зворотній зв'язок.

Посилання на  платформі Е-дем  https://consult.e-dem.ua/consultations/787

Нам важлива ваша думка!

Приєднані документи:

Стратегія__Первомайської_міської_територіальної_громади (1)
Переглядів: 223
Дата публікації: 14:49 16.01.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>