На Харківщині перевіряють тендерні закупівлі
На Харківщині перевіряють тендерні закупівлі

На Харківщині перевіряють тендерні закупівлі

Про це йшлося під час засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Харківській області під головуванням її очільника – заступника начальника ХОВА Євгена Іванова.

В межах засідання обговорили проведення публічних закупівель Департаментом цивільного захисту Харківської ОВА у 2023 році. Загалом було проведено 4 тендерні закупівлі, що стосувалися послуг з налагодження роботи систем оповіщення, матеріально-технічного забезпечення, придбання палива та оплати послуг з електропостачання.

«При проведенні тендерних процедур грубих порушень виявлено не було. Крім того, проведено навчання фахового працівника Департаменту задля підвищення ефективності та точності роботи з закупівлями», - зазначив Євген Іванов.

Голова БО «Координаційний гуманітарний центр» Євген Коляда розповів про роботу чат-боту «Прозорість». За останній тиждень до нього надійшло 4 звернення від представників благодійних фондів. Одне з них стосувалося порушення співпраці між благодійниками та одним з медзакладів області.

На засіданні прийняли рішення долучити директора профільного Департаменту та представників керівництва лікарні задля розв'язання питання. https://kharkivoda.gov.ua/news/125336

Переглядів: 209
Дата публікації: 08:37 01.02.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>