На Харківщині відбулося засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва
На Харківщині відбулося засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва

На Харківщині відбулося засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва

Захід присвятили темі відновлення та відбудови об’єктів, пошкоджених внаслідок дій російських окупантів.

В онлайн-форматі до зустрічі долучився заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба. Посадовець наголосив на першочерговості та важливості відновлення житлової інфраструктури на постраждалих та деокупованих територіях Харківської області. 

«Дуже важливо, що під час активної війни ми не лише даємо відсіч ворогу, але й усуваємо наслідки ударів. Це важливо лише завдяки нашим Збройним силам України, Президента, обласної влади та міжнародних партнерів. За участі усіх дотичних необхідно сконцентруватися на нагальних питаннях та потребах цивільного населення», - підкреслив Олексій Кулеба. 

Загалом внаслідок ворожих обстрілів на Харківщині пошкоджено більш як 43 тисячі об’єктів, з яких 6051 багатоповерхівка та 19480 приватних домоволодінь. Лише у Харкові збитки від ударів російських окупантів сягнули 10 мільярдів доларів США. 

«Питання відновлення – одне з пріоритетних в нашій спільній роботі. В 2023 році коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, відновлювальні роботи тривали на 125 об’єктах – це і багатоквартирні будинки, і приватні, адмінбудівлі, медзаклади, інфраструктура та заклади освіти. Водночас, за підтримки міжнародних партнерів, відновлено майже 1400 пошкоджених об’єктів. Маємо спільними зусиллями нарощувати темпи», - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Більше: https://kharkivoda.gov.ua/news/125390

Переглядів: 216
Дата публікації: 08:54 01.02.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>