Первомайська громада пишається своїми чемпіонами!
Первомайська громада пишається своїми чемпіонами!

Первомайська громада пишається своїми чемпіонами!

З тріумфом завершився Чемпіонат Європи WMAC, де Первомайська громада гідно представила Україну на світовій арені.

Представники бійцівського Клубу «XXI Legion»: сім наших спортсменів, шість юніорів та один дорослий, здобули 20 призових місць та чотири чемпіонські титули у різних категоріях: ММА, кікбоксинг та греплінг. Наші чемпіони отримали наступні нагороди:

1. Зогородніх Данііл : одна золота та дві срібні медалі

2. Склипус Олександр : дві золоті медалі

3. Лабінцев Марк : одна золота й три срібні медалі  

4.Кропачев Андрій : дві срібні й одна бронзова медалі   

5. Вініков Данило : золота й бронзова медалі 

6. Мироненко Кирило : три срібні й одна бронзова медаль

7. Склипус Віктор : дві бронзові медалі 

Їхні запеклі та видовищні бої засвідчили високий рівень підготовки, незламний дух та волю до перемоги. Молоді спортсмени отримали цінний досвід та мотивацію для подальшого розвитку, піднявши прапор України на світовій арені змагань.

Особлива подяка всім, хто захищає нашу країну та дає можливість молоді розвиватися, вдосконалювати свої навички та здобувати перемоги на міжнародних змаганнях. Їхня мужність та самовідданість є прикладом для нас усіх.

Первомайська громада пишається своїми чемпіонами! Їхні перемоги - це результат наполегливої праці, таланту та незламної віри у майбутнє. Вітаємо з тріумфом та бажаємо нових звершень!

Нехай фраза "Слава Україні" лунає на весь світ!

Переглядів: 52
Дата публікації: 11:02 06.05.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>