Єдиний портал вакансій допомагає пошукачам знайти бажану роботу
Єдиний портал вакансій допомагає пошукачам знайти бажану роботу

Єдиний портал вакансій допомагає пошукачам знайти бажану роботу

Сервіс надає можливість отримати інформацію про роботу відповідно до регіону

Єдиний портал вакансій - онлайн-ресурс, який допомагає пошукачам знайти бажану роботу, а роботодавцям – компетентних працівників.

Сервіс надає можливість отримати інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі, напрямку, очікуваного рівня зарплати тощо. Нові вакансії з’являються на порталі в режимі реального часу та є максимально актуальними. На сьогодні портал містить понад 240 тисяч пропозицій роботи.

Переходьте за посиланням та знайдіть нове місце роботи швидко та зручно - https://jobportal.dcz.gov.ua

Роботодавці можуть самостійно подати вакансію через особистий кабінет.

Реєстрація кабінету https://www.dcz.gov.ua/cabinet

За більш детальною інформацією звертатись до Первомайського управління Лозівської філії ХОЦЗ +38-057-765-3087

Працевлаштування без бар’єрів: держава компенсує витрати на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

Роботодавці, які працевлаштовують людей з інвалідністю та облаштовують для них робочі місця, можуть отримати компенсацію вартості такого облаштування. Вона надається у розмірі???? до 106,5 тис. грн за оснащення робочих місць для осіб з інвалідністю І групи та до 71 тис. грн – ІІ групи.

Працедавець має облаштувати робоче місце для людини з інвалідністю та протягом 90 днів з моменту її працевлаштування подати заяву про відшкодування вартості витрат із копіями необхідних документів до центру зайнятості або через портал «Дія». У разі позитивного рішення, протягом 5 днів кошти надійдуть на рахунок роботодавця.

Перелік допоміжних засобів, вартість яких компенсується в рамках цієї програми, досить великий. Категоріями таких засобів можуть бути:

• меблі та фурнітура;

• освітлення;

• мобільність і пересування;

• інструменти та матеріали;

• офісне обладнання;

• безпека і захист здоров'я;

• здатність бачити;

• здатність чути;

• спілкування і зв'язок;

• комп'ютери та програми;

• запис та відтворення інформації тощо.

Більш детальну інформацію щодо цієї компенсаційної програми можна дізнатися за посиланням https://bit.ly/49LZdcW

Якщо необхідна консультація, звертайтеся до Первомайського управління Лозівської філії ХОЦЗ безкоштовно +38-057-765-3087.

 

 

Переглядів: 47
Дата публікації: 13:22 17.07.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>