Комунальники кронували піввікові тополі
 Комунальники кронували піввікові тополі

Комунальники кронували піввікові тополі

Роботи з кронування дерев працівники виконують відповідно до «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах» (наказ № 105 Міністерства будівництва, архітектури та ЖКГ від 10.04.2006 р.)

Дерева по вулиці В. Кіндратьєва вже мають по 50 років, а вік тополі 40 років.

Ці дерева в аварійному стані і кожного року, коли є буревії вони ламаються і створюють небезпеку.

3 та 4 червня працівники КП «Жилсервіс» провели роботи з кронування  аварійних  дерев.

Точніше, цей процес правильно називати омолодженням.

Тополі відносяться до переліку дерев, які придатні до цього. За рік-два воно відпускає нові гілки і зелена маса навіть збільшується. Десять років дерево не дає пуху.

Але алергія на пух – це тільки одна сторона. Деревина у цих дерев м'яка і легка (при сильних вітрах доросла тополя частіше за інших кришиться і ламається).

  Дуже важливо, що комунальники ліквідували аварійність дерев, тобто воно не зламається під час сильного вітру, не пошкодить машини чи будівлі, не впаде на голови людям. А вулиця Кінждратьєва - це людне місце з закладами освіти, торговельними точками та житловими будинками.

Комунальники власними силами виконали роботи, але чотири тополі мали висоту, з якою можна було працювати тільки за допомогою  спеціальної техніки (її  надала КВФ «Рома»).

Роботи по омолодженню дерев тривають

Альбом:  Комунальники кронували піввікові тополі
Альбом:  Комунальники кронували піввікові тополі
Альбом:  Комунальники кронували піввікові тополі
Альбом:  Комунальники кронували піввікові тополі
Переглядів: 1125
Дата публікації: 10:05 05.06.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>