ЗВІТ відділу культури і туризму
ЗВІТ відділу культури і туризму

ЗВІТ відділу культури і туризму

Про проведену роботу за період з 15.06-19.06.2020 року

Заклади культури продовжують свою роботу в період карантину.

            Вихованка студії естрадного вокалу «Million voices» комунального закладу Первомайський міський Палац культури «Хімік»  та учениця КПСМНЗ «Первомайська ДШМ»  Марія Приходько взяла участь у ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Super Art 2020» і стала лауреатом І ступеню.

            Напередодні професійного свята медичних працівників міста і району Первомайський міський голова Микола Бакшеєв та міський відділ культури і туризму привітали відеокліпом на сторінці палацу культури «Хімік» https://www.facebook.com/100017614272875/videos/642837216313415/

Діяльність бібліотек міста відновлена для обслуговування відвідувачів з 12 травня. Для забезпечення санітарних норм для персоналу та користувачів використовуються засоби індивідуального захисту та працівниками бібліотеки проводяться відповідні санітарні та протиепідемічні заходи. 

Протягом минулого тижня в рамках Всеукраїнського Освітнього Проєкту "Відкривай Україну"  командою "Перспектив" Первомайського ліцею №2 в молодіжному центрі в онлайн режимі було проведено творчі майстер-класи: майстер-клас з кулінарії, майстер-клас з малювання картини та майстер-класу з вокального мистецтва.

Проведено онлайн-івент  «Інструментальник на базі молодіжного хабу [КОМОРА]», де молодь грала на різних музичних інструментах та співала пісні через онлайн платформу Zoom та пряму трансляцію на сторінці хабу [КОМОРА]. 
           Відвідувачі хабу взяли участь у вебінарі «Літня антикризова школа. Чому важлива участь молоді?» від «Асоціації учасницького розвитку громад» та у «Марафоні Змін» з різних активностей, які включали три аспекти розвитку: інтелектуальний, фізичний і емоційний. Це Дебати, Лекція про УАЛ, Хеврута (читання уривку з книги і колективне обговорення), планування екоініціатив, вивчення народних танців, спортивний інтерактив.

Підведено підсумки конкурсу на найкращий фанфік та визначено переможців.

              Продовжуються ремонтні роботи у приміщення художнього відділу КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв».

15 червня 2020 року працівниками КПСМНЗ «Первомайська ДШМ» проведено очищення прилеглої території від сміття.

            Співробітники Первомайського краєзнавчого музею продовжують наводити лад на прилеглій території. Проводять наукову обробку та інвентаризацію музейного фонду, науково-дослідну роботу.

            Сиваський клуб та бібліотека відновили свою роботу. Всі забезпечені масками та дотримуються  відповідних санітарних норм.

Головний спеціаліст ВКіТ                                     Лідія МЕДВЕДЄВА

Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Переглядів: 916
Дата публікації: 09:54 19.06.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>