У МІСТІ ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ПУБЛІЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ В ФОРМАТІ ВОРКШОПУ НА БАЗІ ZOOM
У МІСТІ ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ПУБЛІЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ В ФОРМАТІ ВОРКШОПУ НА БАЗІ ZOOM

У МІСТІ ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ПУБЛІЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ В ФОРМАТІ ВОРКШОПУ НА БАЗІ ZOOM

Сьогодні, 26 червня, відбулась публічна консультація онлайн Первомайської міської ради з громадою «Як поліпшити проспекти Культури та 40-річчя Перемоги?», на яку були запрошені всі мешканці міста.

Учасників було небагато, але дискусія відбулась за допомогою нового формату, який вже встигли опанувати школярі міста під час свого дистанційного навчання. Допомогу в організації та модерації Первомайській міській раді надали наші партнери з аналітично-ресурсного центру «Ейдос».

Обговорювалось питання можливості закриття частини проїжджої смуги проспекти Культури та 40-річчя Перемоги з метою створення там додаткових об’єктів благоустрою міста. Учасники пропонували свої можливі проєкти, які можна реалізувати там. Серед пропозицій були: зони відпочинку, паркові зони, рекреаційні зони, дитячі майданчики та інші варіанти розваги дітей і молоді.

Розглянули питання залучення бізнесу для реалізації відповідних проєктів, або розташування торговельних місць.

Спікери запропонували візуальні приклади для реалізації проєктів.

Підсумком обговорення стало те, що тема цікава та прогресивна, але реалізація найближчим часом не планується. Її обговорення продовжуватиметься з громадськістю надалі. І кожен, кого вона цікавить, може надати свої пропозиції у коментарях на офіційній фейсбуксторінці Первомайської міської ради, або в інший зручний спосіб.

Дякуємо всім, хто зміг приєднатись до обговорання актуального питання та нашим партнерам з Центру політичних студій та аналітики «Ейдос», які надали змогу долучитись до нового для м.Первомайський формату онлайн-обговорення під час карантину!

Альбом: У МІСТІ ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ПУБЛІЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ В ФОРМАТІ ВОРКШОПУ НА БАЗІ ZOOM
Альбом: У МІСТІ ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ПУБЛІЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ В ФОРМАТІ ВОРКШОПУ НА БАЗІ ZOOM
Альбом: У МІСТІ ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ПУБЛІЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ В ФОРМАТІ ВОРКШОПУ НА БАЗІ ZOOM
Переглядів: 756
Дата публікації: 13:43 26.06.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>