Культура звітує
Культура звітує

Культура звітує

Звіт про проведену роботу відділом культури і туризму протягом 03-07.08.2020 року

   Цього тижня працівники  КЗ  «Первомайський міський  Палац культури «Хімік» завершили демонтажні роботи перед стартом мініпроєкту "Друга громадська вбиральня".
   Розпочато встановлення бордюрів на клумбах навколо ПК «Хімік».
  Триває декоративний розпис стін #dancinghall_khimik, бетонуються плити на площі перед «ПК «Хімік» та ведуться останні приготування для проведення «Великого медового ярмарку».
   Також цього тижня вийшов черговий випуск онлайн занять #homefitKat.
   Проєкт «Діджиталізація музейної справи»- оснащення музею сучасною цифровою технікою в процесі реалізації! В рамках обласного конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє», який був реалізований громадською організацією «Моушн+». Музей отримав першу техніку на суму понад 90000 гривень: телевізори, комп’ютери, ноутбук, планшетний ПК. Надалі Первомайський краєзнавчий  музей отримає інструменти розвитку внутрішньо-музейної справи, зовнішньо-культурної діяльності та туризму в цілому, тож далі буде найцікавіше. 
   Міські бібліотеки продовжують обслуговування користувачів, та ведуть поточну роботу з фондом. 1 серпня на вуличному просторі «Event-ZONE [Alt]ергатива», біля міської бібліотеки, для молоді відбувся профілактичний пікнік від центру денного перебування «Компас» фонду «Благо». Присутні пройшли тестування швидкими тестами на ВІЛ, вірусні гепатити В,С та сифіліс. Взяли участь у майстер класах з декупажу та валяння бавовною, звернулись із особистими питаннями. Також всі учасники отримали сувенірні ручки, браслети, інформаційні матеріали, засоби контрацепції та задоволення від корисно проведеного часу.
Робота закладів триває в карантинному  режимі.
 
Начальник відділу культури і туризму         Ольга ПАВЛОВА
Альбом: Культура звітує
Альбом: Культура звітує
Альбом: Культура звітує
Альбом: Культура звітує
Альбом: Культура звітує
Переглядів: 889
Дата публікації: 09:52 07.08.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>